Dokumentarisk

Heimelaga hos Westerdals by Andre Eide

Foto: André Eide

Foto: André Eide

Høyskolen Westerdals arrangerte gratis konsert med sine ekstremt talentfulle artister 18. februar. Selv hadde jeg gleden av å fotografere en tilsvarende konsert før jul. Her snakker vi om en komplett konsertopplevelse med fremtidens artister, produsenter og teknikere i aksjon. 

Dette er et av mine favorittbilder fra denne kvelden, men jeg kunne valgt så mange andre, for her var det bare å knipse det ene blinkskuddet etter det andre.

Trenger du fotograf til et arrangement? Send meg en melding, eller sjekk min prisliste!

Bryllup i Stavern by Andre Eide

Henning og Elisabeth giftet seg på en av de vakreste dagene jeg kan tenke meg. Vi snakker sølvfarget svaberg, trær som tatt ut av en Disney-film, og en nydelig strand omsluttet av glitrende sjøvann.

Det er slike dager det er en fryd å være fotograf. 

I tillegg benyttet de anledningen til en liten pust i bakken, med nybakte rundstykker, og forfriskende drikke. Slike øyeblikk gir både gode minner, og gode bilder. Å ta seg tid til litt kos, er utrolig viktig på slike dager.

Her er noen av bildene jeg tok ved Kruttårnsbukta, og Fredriksvern verft i Stavern.

 

Ta kontakt, om du trenger du fotograf til et av ditt livs store eller små øybelikk?

Månedens bilde i juni by Andre Eide

Dette er et av mine favorittøyeblikk fra i sommer.

Under en navnefest holder en stolt bestefar en tale til sitt barnebarn, Johannes. Mange ville henvendt seg til alle gjestene, men denne bestefaren snakket direkte til sitt barnebarn hele tiden. Som fotograf var jeg så heldig å kunne bivåne det hele fra Johannes sitt perspektiv. Et herlig øyeblikk, og et fantastisk skue for en liten gutt, og en heldig fotograf.